top of page
a5cc6870-72cc-4977-baca-1e1fa7230768.jpg

Rreth SAJO Engineering

SAJO Engineering është një kompani e përkushtuar për gjetjen e zgjidhjeve të fundit dhe ofrimin e shërbimeve të shkëlqyera.

Produktet dhe shërbimet tona janë krijuar për të kënaqur të gjithë klientët tanë, në çdo kohë, kudo. Ne jemi të përkushtuar që kënaqësia e klientit të jetë prioriteti ynë kryesor. Nëse dëshironi të mësoni më shumë se si ne bëjmë biznes, na telefononi sot.

Shërbimet rreth AutoCAD

1

Sistemi i kullimit

  • Projektimi i detajuar i rrjetit të kullimit deri në pikën e depozitimit për të siguruar menaxhim efektiv të ujërave të stuhisë.

  • · Llogaritja e madhësive dhe pjerrësive të tubave me analizë hidraulike

2

Kanalizime

• Paraqitja dhe përmasat e linjave të kanalizimeve dhe pusetave nga fillimi deri në pikën e depozitimit.

• Llogaritjet e rrjedhës së ujërave të zeza dhe përzgjedhja e materialit të tubacionit.

3

Furnizim me ujë

• Projektimi i rrjeteve të shpërndarjes së ujit, rezervuarëve të depozitimit dhe stacioneve të pompimit.

• Modelimi dhe analiza hidraulike për furnizim efikas me ujë.

Shërbimet rreth Programimit

Zhvillimi i Web-it

  • Profesional

  • 100% Siguri dhe Stabilitet

  • Funksional

Zhvillim Softuerik

  • Softuer i personalizuar ne bazë te kërkesës tuaj

  • Funksionim efikas

  • 100% Siguri

bottom of page